Olos Trade, udhëtime Zvicer - Maqedoni - Zvicer

Linja e rregullt me autobus komod nga Zvicra dhe Gjermania për Maqedoni dhe anasjelltas
Kontakto në telefon +389 42 221 444

Dy herë në javë

Çdo javë nisje nga Gjermania drejt Maqedonisë dhe anasjelltas me autobusa super komod
shiko me shumë

LINJA TË RREGULLTA

Çdo javë nisje nga Zvicra drejt Maqedonisë dhe anasjelltas me autobusa super komod
shiko me shumë

LINJA TË RREGULLTA

Çdo javë nisje nga Zvicra drejt Maqedonisë dhe anasjelltas me autobusa super komod
shiko me shumë

LINJA TË RREGULLTA

Çdo javë nisje nga Zvicra drejt Maqedonisë dhe anasjelltas me autobusa super komod
shiko me shumë

LINJA TË RREGULLTA

Çdo javë nisje nga Zvicra drejt Maqedonisë dhe anasjelltas me autobusa super komod
shiko me shumë

LINJA TË RREGULLTA

Çdo javë nisje nga Zvicra drejt Maqedonisë dhe anasjelltas me autobusa super komod
shiko me shumë

linjat e rregullt

Jemi të përkushtuar që të arrijmë nivelin më të lartë të shërbimeve përmes linjave të rregullta nga Zvicra për Maqedoni dhe ansjelltas me autobusa supor komod. Për më shumë info ju lutem na kontaktoni përmes faqës tonë kontaktuese më poshtë

RRETH NESH

Olos Trade është agjenci turistike e regjistruar në Zvicer me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. 

Themeluar në vitin 2007 me një mision të qartë në ofrimin e shërbimeve më të mira për udhëtarët tanë.

Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  

GALERIA

Në galerinë e fotografive kemi përzgjedhur disa foto kryesore që secili prej jush të njihet për së afermi me komoaninë tonë, dhe me kënaqësinë që ofron udhëtimi me ne. Për më shumë fotografi nga galeria klikoni butonin  e galerisë

galeria

Nëse keni një agjensi udhëtimedh dhe dëshironi të hyni në partneritet, ne jemi të hapur për bashkëpunim. Ju lutemi na kontaktoni në numrat më poshtë dhe ne do të kemi kënaqësinë të ju ndihmojmë rreth procedurave të bashkëpunimit si agjent


na kontaktoni


+389 42 221 444
+41 78 9043804

KOMUNIKIMI

Na kontaktoni çdo ditë pune
+389 42 221 444

Na shkruani në emailin tonë
olostrade9@gmail.com 

Na vizitoni në zyrert tona
Shiko lokacionin